Weights and Yields used in the calculations for the year 2019
Cheese Average weight of a wheel (kg) Kg of milk needed to produce 1kg of Cheese
Asiago Pressato 13,00 9,18
Asiago d'Allevo 10,00 9,18
Bitto 16,50 10,07
Bra 7,50 10,28
Castelmagno 5,00 15,77
Formai de Mut 10,00 9,97
Gorgonzola 12,00 8,08
Grana Padano 38,10 13,87
Monte Veronese 7,80 11,58
Murazzano 0,40 7,15
Parmigiano Reggiano 40,31 12,92
Piave 6,10 11,67
Provolone Valpadana - 9,54
Puzzone di Moena 10,00 8,54
Quartirolo Lombardo - 6,57
Raschera 8,00 10,53
Robiola di Roccaverano 0,35 10,58
Spressa delle Giudicarie 1,00 14,33
Stelvio 1,00 8,56
Taleggio - 7,45
Toma Piemontese 5,00 9,76
Trentingrana 35,00 -
Valtellina Casera 9,50 10,25
Source: Consorzi di Tutela